IATĂ CÂTEVA DIN SUTELE DE OPINII TRIMISE DE CLIENŢII NOŞTRII:

“Este ideală pe timp de iarnă pentru atenuarea tusei seci: este un mod de tratament natural şi rapid, fără reacţii adverse.”

S.C. 36 Iasi
“Am început să o folosesc după o operaţie la peretele stomacului, mi s-a spus că îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, cicatricea mi se vindecă mai repede, şi au avut dreptate. Nu am crezut, dar m-a ajutat şi pe mine.”

F.D. 48 Gheorgheni
“Iniţial am cumpărat-o pentru atenuarea durerilor reumatice ale articulaţiilor, dar de atunci mă ajută şi în caz de întinderi musculare, ba chiar de rupturi musculare. Nu spun că este bună pentru orice, dar a fost eficientă pentru ceea ce a trebuit.” www.WatchesSaleOutlet.com ρεπλικα ρολογια

G. F. 37 Satu Mare
“Obişnuiesc să o port după antrenamente mai grele, mă relaxez mai repede şi simt oboseala mai puţin timp.”

T.M.D. 25 Cluj-Napoca
“Mi-am tratat inflamaţia bronşică folosind centura. Dacă nu aş fi fost eu bolnav, nici nu aş fi crezut ce poate face o centură magnetică. Pentru mine aceasta este medicamentul.”

T.L. 38 Reghin
“Fiul meu a avut ocluzie intestinală. Atunci i-am pus centura, nu puteam să mă uit cum suferă. Când centura a încălzit regiunea cu probleme, starea copilului meu s-a îmbunătăţit văzând cu ochii.” www.buywatcheswiss.com

S.A. 31 Bucuresti
“Sufăr de insuficienţă renală cronică, de aceea am dorit să încerc BioBelt, poate că mă ajută şi pe mine. De atunci o foloseşte şi soţia mea, chiar şi fiul meu, care face muncă sedentară; dacă poate, o poartă acasă. Nu pot decât să-o recomand.”

E.B. 52 Lugoj
“După eforturi fizice regulate şi extenuante, face minuni cu regiunea lombară: febra musculară dispare mai repede, articulaţiile nu mă mai supără atât de tare. Pot să o pun pe corp aproape oriunde simt că poate ajuta. Pentru mine a fost eficientă până acum.”

R.D. 28 Timişoara
“M-am dus la medic cu probleme la rinichi, mi-au eliminat deja pietre de la rinichi. Ştiu ce înseamnă junghiurile la rinichi: dacă am probleme, aş fi în stare de orice. De aceea m-am gândit să încerc BioBelt. Junghiurile sunt mai puţin intense şi durează mai puţin timp. Nu m-am însănătoşit complet, dar centura mă ajută foarte mult. Dacă pot, o port.” www.watchesbo.com replique montre

D.L. 46 Comanesti
“Eu folosesc BioBelt pentru probleme ginecologice. Câteodată nu pot suporta crampele menstruale. Dacă folosesc centura, aproape că nici nu am nevoie de medicamente împotriva crampelor. Mulţumesc, BioBelt!”

H.G. 35 Odorheiu Secuiesc
“Dacă îmi reapare lumbago, practic sunt legat de pat. Atunci obişnuiesc să port BioBelt. Atenuează durerea şi îmi ţine cald la muşchii regiunii lombare.”

T.J. (35) Satu Mare
“Am 30 de ani, fac destul de multă muncă sedentară, ceea ce se şi resimte în zona spatelui. Dacă apar durerile, mi-o pun pe talie şi îmi atenuează disconfortul.” https://www.expresssgiftz.com/ rolex óra

K.A (30) Târgu Mureş
“Mie medicul mi-a recomandat-o, este adevărat, nu în loc de medicamente şi de tratament, ci în completarea lor. În general, îmi atenuează într-un timp scurt durerile care apar subit şi care mă paralizează deseori. Nu pot decât să o recomand tuturor.”

D.D. 35 Sângeorgiu de Mureş
“O pot recomanda în mod expres pentru durerile de reumatism. Păcat că nu există şi o centură pentru genunchi sau gambe!”

H.I. 51 trei Scaune
“Cred că m-au convins să o încerc, şi pe mine mă doare regiunea lombară, dar nu prea vreau să iau medicamente atât de tânăr. Rinichii mi se răcesc uşor, pentru asta doresc să o folosesc.” https://www.myiwatch.de/

T.A. 27 Sfântu Gheorghe
“Centurile magnetice sunt destul de scumpe, m-am bucurat când a apărut şi o versiune autohtonă. De atunci o am şi eu şi este la fel de eficientă ca şi versiunile similare cu mult mai costisitoare.”

S.W. 29 Bucureşti
“Durerile mele din regiunea lombară pot fi vindecate doar cu un tratament combinat: fac gimnastică, uneori iau medicamente şi folosesc centura. De când o folosesc, iau cu mult mai puţine medicamente pentru atenuarea durerilor din regiunea lombară.”

F.G. 41 Sibiu
“Mai demult, dacă aveam dureri în regiunea lombară, nu puteam să mă mişc: nu puteam nici să stau, nici să merg, doar stăteam întins. Mi s-a recomandat BioBelt şi m-am gândit că nu am nimic de pierdut dacă o încerc. O port de când am primit-o. Îmi ţine cald, îmi apără regiunea lombară, atenuează durerea.”

Z.E. 38 Alba Iulia
“Efectuez muncă sedentară şi îi simt efectele. Regiunea lombară mi-a slăbit şi mă răcesc foarte uşor. BioBelt este eficient în ambele cazuri. Doar o pun ca pe o curea şi îşi face treaba.”

G.E. 30 Iaşi
“Părinţii mei au primit de la mine o asemenea centură cadou. De atunci mi-am cumpărat şi eu, fiindcă am văzut pe ei efectul, care m-a convins şi pe mine în totalitate.”

D.E. 38 Cluj-Napoca
“Iubita mea mi-a făcut o surpriză cu o astfel de centură de Crăciun. La început am fost destul de sceptic, până când am început să o folosesc în mod regulat; chiar are efect. Dacă o port, pot să mă mişc şi atunci când mă doare regiunea lombară. Este de un real ajutor pentru mine.”

H.F. 35 Miercurea Ciuc
“Nu există nicio vrajă în BioBelt: magnetul şi bumbacul natural îşi fac efectul de vindecare. Acestea sunt folosite de zeci de ani în medicină. Sunt naturale şi eficiente, nu ca medicamentele.”

R.G. 40 Galaţi
“Când eram tânăr ridicam lucruri grele în mod regulat la locul de muncă. De aceea a început să mă doară regiunea lombară, mai ales când se schimbă vremea. Atunci BioBelt mă ajută foarte mult. Eu o recomand garantat la toată lumea.”

V.K. 53 Topliţa
“Eu folosesc BioBelt de când a apărut. Pe mine m-a ajutat până acum întotdeauna, deşi am avut două operaţii în regiunea lombară. O folosesc împreună cu un relaxant de muşchi şi atenuează durerea.”

T.R. 47 Târgu Mureş
“Simptomele cauzate de o circulaţie sanguină nu tocmai sănătoasă au fost ameliorate de această centură recomandată chiar de medicul meu. Să nu mă înţelegeţi greşit: nu a fost înlocuit tratamentul medicamentos, ci a fost completat de tratamentul magnetic oferit de BioBelt.”

Ş. Valeriu 35 de ani, Giurgiu
“Problemele de sănătate de natură urologică sunt greu de tratat şi necesită un termen lung de însănătoşire. Asta am păţit şi eu. Între timp, aveam nişte dureri de nedescris. BioBelt m-a ajutat. Cu ajutorul doctorului meu, situaţia se înbunătăţeşte pe zi ce trece. Chiar el mi-a recomandat centura. Vă sunt recunoscător.”

M. Alexandru 41 de ani, Reşiţa
“Am probleme cu rinichii, de fapt am câteva pietre netratate, din cauza cărora am spasme renale cu dureri inimaginabile. Centura asta m-a scăpat de durere. Spasmele au devenit mai rare, durerea e suportabilă. Vă mulţumesc.”

D. Claudiu 50 de ani, Braşov
“Eu o port tot timpul, iarna chiar şi pe stradă. Am probleme cu circulaţia sanguină şi pe mine m-a ajutat.”

Z. Tamara 38 de ani, Mehedinţi
“Nu se poate înlocui o medicaţie prescrisă de medic, mai ales dacă boala este gravă. Însă simptomele sunt ameliorate de BioBelt. V-o recomand cu încredere.”

Magda T. 47 de ani, Râşnov

biobelt.ro

Biobelt